10 Haziran 2013 Pazartesi

KALİTEDEN TAVİZ VERMEYENLERİN TEK TERCİHİ CHEVROLET CRUZE



chevrolet cruze
Chevrolet otomobiller arasında yüksek performanslı bir araç arayanlar için nitelikli bir tercih olan Chevrolet Cruze ekonomik fiyat seçenekleri ile tüketicisi ile buluşuyor. Bu özel aracın hem Sedan hem de Hatchback modeli sizi adeta baştan çıkarabilecek özellikleri de içerisinde barındırmaktadır. 163 beygire karşılık gelen dizel motorun performansı sizin de başınızı döndürecektir.
                Hem emniyet dolu hem de konforlu bir sürüş yapmak isteyen araç severler için cazip bir tercih olan Cruze dizel 8 hava yastığı sayesinde de arttırılmış bir emniyet ağı ile sürücü ve de yolcuları kavramaktadır. Uzun yol sürüşlerinde de çok özel bir performans sergileyen Chevrolet aracınız ile siz de en özel tatillere sevdiklerinizle çıkmanın keyfini yaşıyor olacaksınız. Şık çizgilerini özenle tasarlanmış olan iç ve dış aksesuarlar ile birleştirmiş olan Cruze da sizler için her bir ayrıntı da düşünülmüş durumdadır.
                Chevrolet kalitesinden vazgeçmeyenler için elegant bir tercih olabilecek olan Chevrolet Cruze sayesinde siz de çok özel macera ve de deneyimlere hazırlıklı olun. Satış sonrasında da daima sizin yanınızda olan servis hizmetleri ayrıcalığı sayesinde tüm bakım ve de acil ihtiyaçlarınızda garantili çözümlere kavuşma şansına sahip olabileceksiniz. Siz de cazip fiyatları ve ekonomik ödeme seçenekleri ile nitelikli bir tercih olan Chevrolet Cruze ile hemen tanışın. Çok daha detaylı bilgi için bize müşteri temsilcilerimizden ulaşabilirsiniz.