18 Temmuz 2013 Perşembe

Chevrolet’ten göz alıcı tasarım harikası Cruze



Chevrolat markasının uluslar arası tasarım tarzını en iyi yansıtan modellerinden biri olan Chevrolet Cruze elbette ilk bakışta dikkat çeken otomobil tasarımlarından biri olmayı başardı. Ancak asıl hayran kitlesini 2009 yılında tabi olduğu bir güvenlik testi ile topladı. Bu otomobil kompakt sedan segmentinde güvenlik testinde 5 yıldız alarak çıkabilen ilk ve tek otomobil modeli oldu. Haliyle büyük sükse yapması da uzun sürmedi.
Chevrolet Cruze

Ender görülen bir karakteristik özelliğe sahip olan Cruze özellikle dik açılı ön camı ile dikkat çekiyor. Kavisli tavan görünümü ise tasarımın çarpıcı detaylarından biri oluyor. Otomobilin iç dizaynında ise konfor ön planda tutuluyor. Çift renkli kumaş kaplama kokpit ve spor tarzın hakim olduğu iç mekan otomobilin keyifli kullanımına ve rahatlığa da olanak tanıyabiliyor.
Gömme montaj olarak adlandırılan arka ışık kümeleri yine otomobilin karakterini ortaya çıkaran özelliklerden biri oluyor. Aynı zamanda bu tasarım Chevrolet ’in klasiği haline gelen ikiz ışık figürünü de netleştiriyor. Bu otomobillerde LPG dönüşümü pek önerilmiyor. Chevrolat Cruze dizel olarak kullanılması gereken tasarımlardan biridir. Bu nedenle sübap sorunları ile karşılaşmak istemeyenlerin olabildiğince Cruze’un karakterinde değişikliğe gitmemelerinde fayda var. Yollarda görülmeye başlar başlamaz çok sevilen otomobiller kervanına da katılan bu tasarım harikası, Chevy’nin de klasiklerinden biri olmaya aday! Gönül rahatlığı ile tercih edebilir, son derece güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.