16 Ağustos 2013 Cuma

Otomobilde Ezber Bozan Tasarım Cruze



Yollara kazandırıldığından bu yana adeta ödüle ve şampiyonluklara doymayan otomobil tasarımı Chevrolet Cruze ezber bozan bir görünüm ve donanıma sahip! Sedan, Hatchback ve Stationwagon şeklinde 3 farklı modele sahip olan otomobil tasarımı ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamayı misyon edinmiş bir tarza sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Estetik ve keskin görünümünün yanı sıra konforlu bir iç dizaynı da bünyesinde barındırıyor.  Son derece zengin bir donanım sahip olan otomobil ilave aksesuarları kullanmanıza gerek bırakmıyor. Çünkü aradığınız her şey elinizin altında!

cruze Üstün yol tutuş özelliğine sahip olan bu otomobili satın almanız için onlarca farklı sebep bulabiliyorsunuz. Hepsinden önce Cruze WTCC Dünya Binek Otomobil Şampiyonasında 2010, 2011 ve 2012 yıllarında üst üste 3 kez markalar ve sürücüler klasmanında üstün bir başarı sergiledi. Böylece kısa zamanda gönülleri fethetmeyi başardı. Özellikle coupe tarzını en iyi şekilde yansıtan Sedan 8 hava yastığı ve diğer özellikleriyle güvenli bir otomobil sahibi olmanızı sağlıyor. Otomobil tasarımlarında güven çıtasını çok daha üst noktalara taşıyan Sedan ile muhteşem bir sürüş keyfi yaşayabiliyorsunuz.
Güçlendirilmiş gövde yapısına sahip olan Cruze dizel alternatifi ile birlikte yollara kazandırılmış durumda. Otomobilin teknik özelliklerini ve iç donanımını mutlaka incelemelisiniz. Özellikle gösterge panelleri net bir görüş almanızı sağlıyor. Test sürüşü yaparak bu keyfin tadına bakmak isterseniz en yakın Chevrolet bayisine gidebilirsiniz.